divendres, 29 de gener del 2016

La jugadora de la setmana: Carolina del Santo

publicat perwww.capgros.com

La pívot del Pasarela Mataró és el far que guia l'equip en plena revolució a Copa Catalunya
EnviarAmic Enviar a un amicImprimir ImprimirOpinio Afegir opinióLectures 390 lecturesData 28|01|2016 10:28Disminueix lletraAugmenta lletra
per Salva Fernàndez 
fotos R. Gallofré
El bon moment de l'equip
Adrià Castejón, entrenador del conjunt unionista, considera que “el fet de tenir una plantilla tant jove compensa la manca d’experiència amb la motivació per aprendre i treballar i competir sense por davant ningú; hem crescut molt”.

Carolina del Santo està sent el far d’un Pasarela Mataró que ha crescut de manera sorprenent aquesta temporada. Amb la plantilla més jove de Copa Catalunya -inclús jugadores cadet- les mataronines competeixen amb les millors de la categoria (guanyant a GEIEG i Barça entre d’altres). En tot això, la interior mataronina és clau: 13 punts i 10 rebots davant l’Arenys Bàsquet. “És probablement la millor 5 de Copa Catalunya i peça clau a l’equip, a la pista sempre està ben posicionada en defensa i dins del col·lectiu és molt divertida i fa pinya”, explica l’entrenador Adrià Castejón.

El tècnic també afegeix que “malgrat ser experimentada només té 21 anys; és de les dues-tres més veteranes de l’equip tot i la seva joventut”. Per Castejón, una jugadaora “imprescindible” per entendre el bon moment de l’equip, quart en lliga.

La dada
La jugadora està creixent en totes les facetes del joc, i aquesta setmana a banda de ser referent en el rebot i en l’anotació interior també es va atrevir amb els triples amb un registre més que notable: dos de quatre intents.
 
 
EnviarAmic Enviar a un amicImprimir ImprimirOpinio Afegir opinióLectures 390 lecturesData 28|01|2016 10:28Disminueix lletraAugmenta lletra