dimecres, 30 de desembre del 2015

Coneixeu joves entre 23 i 29 anys, que actualment no estudien ni treballen?



A través dels fons europeus gestionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya, la Federació d’Ateneus de Catalunya vol donar una oportunitat a aquests joves perquè rebin una formació especialitzada gratuïta com a Tècnics Culturals Polivalents i realitzin un període de pràctiques a entitats ateneístiques del nostre país per tal de facilitar-ne la seva inserció laboral als propis ateneus.

Les persones destinatàries han de complir els següents requisits:
·  Tenir entre 23 i 29 anys.
·  Estar inscrites al Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. La inscripció en es pot realitzar, o bé mitjançant el web o bé a les oficines de Treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, les oficines Joves i els Punts d’Informació Juvenil (*)
·  No haver treballat en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud d’inscripció al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
·  No haver rebut accions educatives que comportin més de 40 hores mensuals en els 90 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.
·  No haver rebut accions formatives que comportin més de 40 hores mensuals en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.

DADES BÀSIQUES
·  15 places disponibles
·  La formació tindrà lloc a la ciutat de Barcelona i es podrà subvencionar part del cost de desplaçaments dels alumnes.
·  Hores de formació: 440 hores + pràctiques
·  Període de formació: Febrer 2016 – Juliol 2016
·  Data límit d’inscripció al programa: 22 de gener de 2016

(*) Un cop la persona s’ha inscrit al Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, cal que faci arribar el seu currículum a l’adreça ateneus@ateneus.cat. La FAC es posarà en breu en contacte amb la persona inscrita per fer-ne la selecció.

RECORDEU: només tenim 15 places disponibles !!!
Si necessiteu més informació no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres