dimarts, 24 de novembre del 2015

El Mataró Feimat guanya un rival directe

23 de novembre de 2015

Els mataronins superen per 71-67 el Cerdanyola i es mantenen en el tercer lloc

El Mataró Feimat va tornar al camí del triomf diumenge passat en superar un rival directe com el Cerdanyola. Els vallesans volien venir a Mataró a assaltar el tercer lloc dels mataronins, però l'equip de Marc Guillem es va mostrar molt sòlid i en la segona meitat va saber encarrilar el partit fins a guanyar per el 71-67 final. Ariño i Romero, de nou, van ser els dos jugadors més en forma amb 17 i 21 punts respectivament. L'equip es manté tercer ben aprop dels dos primers.

El partit va començar amb un conjunt vallesà que tenia en Domènech el seu home més en forma. El Cerdanyola feia passar gairebé tot el seu poder ofensiu per les seves mans i durant el primer període van emportar-se el parcial inicial (17-18) i van saber jugar les seves cartes per repetir victòria en el segon quart i marxar tres punts per sobre al descans. Davant, un Mataró erràtic en el tir lliure (15 de 30 en total) i poc precís en el rebot defensiu.

A la represa, però, els mataronins van ajustar molt més la defensa i van començar a estar més encertats sota la pintura, on van generar diverses segones jugades. Serratacó es va apuntar a la festa anotadora dels seus companys (15 punts) i van clavar un 23-14 de parcial que els posava per davant en el marcador de sis punts. En el darrer període, l'equip va saber gestionar molt millor els minuts i les possessions davant un rival que no va estar encertat en certs triples en moments puntuals. Finalment, victòria per un Feimat que segueix en posició de promoció d'ascens.