divendres, 6 de novembre del 2015

Derbi d'alt voltatge



publicat per
5 de novembre de 2015
Francesc Andrés

El Mataró Feimat hagués pogut arribar al derbi com a colíder i amb una espectacular ratxa de victòries però l'ensopegada de la setmana passada canvia lleugerament el context. Els unionistes tot i així segueixen sent un conjunt fort i la derrota a La Seu d'Urgell, segons el tècnic, reforça encara més la validesa dels sis triomfs consecutius.
Del que no hi ha dubte és que, per primera vegada, el Feimat es presenta al derbi com a favorit, pel bon estat de forma i per les múltiples dificultats que ha viscut el Mataró Parc Boet aquesta temporada. Aquest serà el primer derbi per Marc Guillem, que va seguir però els precedents anteriors i que ja està vivint l'ambient previ a la gran cita.

S'espera una gran presència de públic a les graderies del Palau d'Esports Josep Mora com ja ha passat els últims dos anys. La plantilla sap que ha de treballar per tornar el suport que s'espera que rebin.

Guillem arriba amb tota la plantilla disponible i preparada per mirar de guanyar al Boet per primera vegada al Palau.

Per la seva banda, i pel que fa al Mataró Parc Boet la temporada no està sent com s’esperaven. I no es tracta de mals resultats sinó de la malastrugança que el conjunt mataroní ha tingut des del primer dia. L'última, no poder acabar el partit pel trencament de la cistella. Això fa que el Boet arribi al derbi sense poder-se preparar en les millors de les condicions.

Amb les baixes segures de Marc Rubio i Dani Benítez, s'hi ha sumat la definitiva de Kerry Jones. El de Texas fitxa pel Cartagena i ja no serà al parquet del Mora diumenge. Per la seva part Viñas i Homs són dubte, i Poppy, que va reaparèixer dissabte després de 8 mesos lesionat, tampoc té clara la seva participació. Els taronges però volen aprofitar l'experiència de les dues temporades anteriors on van sortir del Palau sempre amb victòria.

No tan sols s'espera presència local a les graderies. Molts seguidors del Boet seran diumenge al Passeig Carles Padrós. Per Alberto Peña suposa una cita única, diferent fins i tot de les fases d'ascens o la Copa Federació.


Tot i perdre el darrer precedent al Millan el Boet ha guanyat tres dels quatre derbis jugats fins ara i espera repetir en l'encontre on, a priori, arriba amb menys opcions.