dijous, 29 d’octubre del 2015

Sisè triomf consecutiu del Mataró Feimat

26 octubre de 2015

El conjunt groc guanya 81-66 al Sant Cugat i continua encapçalant la classificació empatat amb el Sant Josep
Nova victòria del Mataró Feimat que aquesta setmana va guanyar a casa 81-66 el Sant Cugat, un dels aspirants a jugar els play-off d’ascens a Lliga EBA. Després de sis jornades de lliga, compta tots els seus partits per victòries i continua líder empatat a punts amb el Sant Josep.
El Mataró, empès pel seu nombrós públic, ja que abans s’havia celebrat la presentació oficial de tots els equips de la UE Mataró, va sortir com un coet i ben aviat es va posar 10-2 a dalt en el marcador. Però ja en els darrers minuts del primer quart el Sant Cugat va reaccionar i quan restaven cinc minuts per arribar al descans ja havia capgirat la situació (20-24). Però en els darrers instants del primer temps el Mataró Feimat va despertar i va marxar als vestuaris per davant en el marcador (29-28).
En el tercer quart la igualtat va ser màxima i, tot i que els grocs sempre van anar per davant, es va arribar al darrer quart amb tot per decidir (50-45). En els darrers deu minuts de joc es va veure la millor versió de l’equip groc que amb un gran percentatge d’encert des de la línia de tres va sentenciar el matx amb un parcial de 31-21. David Romero va ser el màxim anotador del matx.

MATARÓ FEIMAT - SANT CUGAT 81-66
MATARÓ: Nacho Ariño (11), Iker Guallar (10), Santo Serratacó (16), Jordi Costa (9), David Romero (21) cinc inicial; Sergi Ventura (6), Rafa Prats (3), Marc Coll, Amen Osayande (2), Gerard Colomer.

MARCADOR: 16-13; 29-28, 50-45, 81-66.