dijous, 22 d’octubre del 2015

Inscripcions de la Marató de TV3: del 22 d’octubre al 2 de novembre



El 13 de desembre de 2015 La Marató de TV3 arribarà als 24 anys amb un programa dedicat a la diabetis i l’obesitat.

Els més de 2.000 voluntaris que cada any participen amb el seu compromís i el seu temps en el desenvolupament de la jornada en les quatre seus telefòniques d’arreu de Catalunya, podran inscriure’s –com en els darrers anys– a través d’aquest mateix espai web entre els dies 22 d’octubre a partir de les 10 del matí i fins el dia 2 de novembre a les 12 del migdia.

La inscripció permet escollir la tasca que es vol fer, el torn horari i la seu territorial on es vol participar, així com les dates i els llocs de formació de la campanya 2015. Atès que hi ha canvis en els horaris d’alguns torns és molt important que us llegiu atentament les instruccions. Com a novetat en aquesta edició l’obligatorietat d’assistència a la formació és per a aquelles persones la tasca de les quals està relacionada directament amb la butlleta (atenció telefònica, caps de taula, separadors i protocol) i que l’any 2014 no van participar-hi.

Per a tothom, un cop inscrits, es podrà consultar i refrescar informació amb els elements de reforç de la formació (vídeo i pdf).

Ja està en marxa la campanya de divulgació de La Marató a les escoles, amb conferències informatives adreçades a alumnes d’entre 12 i 16 anys de tots els centres educatius del país. L’objectiu és donar a conèixer als joves la realitat que es planteja en La Marató d’enguany i promoure l’interès en la participació social de caire solidari.

+ info