divendres, 23 d’octubre del 2015

El renovat Feimat Platges de Mataró ha anat trobant el seu propi ADN



publicat per
22 octubre de 2015
Anna Gual

Un altre equip que, com el JH Mataró està protagonitzant un inici de lliga immillorable és el Feimat Platges de Mataró. L’equip amb moltes cares noves respecte la temporada passada, tant a la pista com a la banqueta, ha començat la competició amb 5 victòries en 5 partits. Un grup, que com explica l’entrenador Marc Guillem, encara està en construcció, tot i que mica en mica ha anat trobant el seu propi ADN. Un equip que s’ha anat definint a ell mateix partit rere partit aprenent de cada victòria. En aquest sentit el tècnic reconeix, que l’inici de competició davant el Vic, el que va acabar sent un partit molt sofert amb remuntada inclosa, va servir molt per donar confiança al grup i començar a construir en positiu.

De moment els mataronins no volen fixar-se objectius a llarg termini i prefereixen centrar-se sobretot en acabar de polir el seu joc i en controlar petits detalls que són de gran importància al damunt la pista. Per exemple qüestions tàctiques com el control del rebot defensiu, que per Marc Guillem és molt important, o llegir bé els partits i saber que és el que toca fer en cada moment.
Aquest cap de setmana l’equip tindrà un nou test davant el Sant Cugat, l’equip amb un joc interior més intens de la categoria.


Aquest partit entre Feimat Paltges de Mataró i Sant Cugat es jugarà diumenge a partir de les 7 del vespre, al pavelló d’esports Josep Mora.