dimarts, 20 d’octubre del 2015

El Mataró Feimat no té sostre



publicat per
19 octubre de 2015

Cinquè partit i cinquena victòria de l’equip entrenat per Marc Guillem

El Mataró Feimat continua intractable i aquesta setmana va guanyar 81 a 91 al Club Bàsquet Artés, aconseguint la cinquena victòria de la temporada en una de les pistes més complicades de la categoria. Després de cinc jornades de lliga el conjunt groc ha guanyat tots els partits que ha disputat i encapçala la classificació juntament amb el Sant Josep de Badalona que també ha fet ple de victòries.

Després d’un primer quart on els locals van portar la iniciativa, el Mataró Feimat va capgirar la situació abans del descans i va marxar als vestuaris dos punts a dalt (40-42). A la segona part els grocs van anar sempre per davant mantenint a ratlla a l’Artés que va lluitar fins al final, però que va acabar sucumbint davant el saber fer i a l’encert de l’equip groc.

Nacho Ariño amb 20 punts va ser el màxim anotador del matx i del Mataró Feimat. També van tenir una gran paper anotador David Romero (15 punts), Marc Coll (14 punts) i Jordi Costa (13 punts).

CB ARTÉS - MATARÓ FEIMAT 81-91

MATARÓ: Rafa Prats (2), Jordi Costa (13), Amen Osayande (11), Santi Serratacó (9), Iker Guallar (4) cinc inicial; Sergi Ventura (3), Nacho Ariño (20), David Romero (15), Marc Coll (14), Jordi Serra.
MARCADOR: 21-19, 40-42, 62-67, 81-91.

Derrota del femení


Menys sort va tenir el femení del Platges de Mataró que va perdre a Girona 56-50 a la pista del Geieg. Mal inici de lliga de les noies entrenades per Adrià Castejón que després de cinc jornades de lliha només ha estat capaç de guanyar un partit i es troba situat a la zona baixa de la classificació.