divendres, 16 d’octubre del 2015

Des de l’Oficina Jove del Maresme – Sidral, t’informem de les diferents activitats que es realitzaran els propers dies:1.
VII Mostra d'Entitats de Cerdanyola – diumenge 18 d’octubre
La Mostra d'Entitats de Cerdanyola és una trobada anual de les diverses entitats del barri de Cerdanyola de Mataró, amb l'objectiu d'apropar les entitats i les associacions del barri a la gent, tot creant un ambient festiu i familiar.
La mostra d'enguany acull diverses activitats en un sol dia, des de les 9.30h del matí fins les 13h de la tarda.

2.
Ja pots descarregar-te el Butlletí de l’Assessoria de Mobilitat Internacional Jove
Com cada mes la nostra assessora de mobilitat facilitar un dossier amb totes les novetats, beques, ofertes de feines, intercanvis i experiències de joves del Maresme a l’estranger.

3.
Escull el teu Curs de Monitors/es ben a prop de casa.
De cara a l’hivern es realitzaran cursos de monitor/a de lleure a Mataró i Alella. No perdis el temps i forma’t en l’àmbit del lleure, buscar el curs més a prop de casa. Trobaràs informació dels diferents cursos a: www.oficinajove.cat/ca/oficina/oficina-jove-del-maresme. T’adjunto també els cartells informatius dels diferents cursos.

Esperem que sigui del teu interès.
Estem en contacte.

Recorda que si tens algun dubte, et pots dirigir a l’Oficina Jove del Maresme:
-De forma presencial al Centre Cívic Cabot i Barba (davant de l’estació de Rodalies de Mataró) de dilluns a dijous de 17h a 21h i els divendres de 10h a 14h i de 17h a 21h;
-Per correu electrònic a maresme@oficinajove.cat;
-Per telèfon, al 93 798 96 49 (en horari d’Oficina).


Trobaràs més informació sobre el servei i les notícies d’actualitat a www.oficinajove.cat/ca/oficina/oficina-jove-del-maresme