dilluns, 19 d’octubre del 2015

C.B.Artés 81 – Mataró Feimat 91.

U.E. Mataró

Complicat i difícil partit el que avui tenia per superar el Sènior A mas. en un pista de les més complicades del campionat, doncs en un ambient sa, però hostil pel l’equip contrari, fa que li doni a aquest partit el sentit d’una revalida a l’equip d’en Marc Guillen i que amb aquesta victòria es posiciona i es referma en les seves sanes intencions de lluitar per un campionat que de ben segur aquest any ens depararà gran jornades del millor basquetbol.
El partit, després d’uns primer minuts en els que semblava que s’imposava l’Artés, amb un parcial 21 19 a la fi del primer quart, ha tingut un gir en el que ha començat a dominar el Feimat, tant en l’aspecte rebotejador com anotador, capgirant-se el marcador a la mitja part favorable als nostres per un ajustat 40 a 42. A la represa els Grocs han seguit en la seva línia ascendent i mica en mica han anat engreixant les diferències i sempre s’han anat mantenint amb alts i baixos d’entre 5 i 12 punts, per concloure amb un resultat molt esperançador de 81 a 91.
Moltes Felicitats a tots els membres de l’equip!!