diumenge, 20 de setembre del 2015

El Platges de Mataró debuta a casa davant el Vic



publicat per

Els mataronins intentaran començar amb bon peu davant un rival d'entitat

El partit es disputa diumenge al Josep Mora (18.30h)

Comença la temporada de bàsquet i ho fa amb un partit d’alta volada a la capital del Maresme. Serà aquest diumenge quan elFeimat Platges de Mataró debuti a Copa Catalunya amb un projecte renovat que aspira a lluitar per les posicions de play-off d’ascens a lliga EBA. El primer escull, però, serà el complicat Vic, un clàssic de la categoria.

El Feimat compta amb nou entrenador, Marc Guillem, que es mostra satisfet pel “nivell físic assolit a la pretemporada” i també “per la feina feta tant en treball ofensiu com defensiu”. “Hem progressat correctament i hem aconseguit connectar situacions de joc interessants, que sempre és complicat fer-ho amb jugadors nous”, afegeix.

Una de les assignatures pendents dels unionistes en les últimes temporades ha estat el joc interior, i Guillem n’és conscient: “Faltaven peces en el joc interior, i per això tant les incorporacions com la d’Ike ens ha d’ajudar a pal·liar aquesta faceta del joc”. L’entrenador destaca que el joc interior de l’equip també serà versàtil i que els jugadors de dins tenen tendència i qualitat per buscar el tir exterior, una faceta que ha de ser “un avantatge” que cal aprofitar al màxim.

Competir per pensar en EBA

Durant la presentació del nou patrocinador Feimat, el club va assenyalar que tenien com objectiu intentar pujar de categoria. “Volem competir i aspirem al màxim, l’objectiu és lluitar per estar entre els millors i tenim eines i jugadors per plantejar-ho”. Això sí, Guillem adverteix que precisament el grup on es troben de Copa “és molt difícil” i que per tant, no es poden fer pronòstics abans d’hora.