diumenge, 6 de setembre del 2015

EL Automatismes Catalunya – UE MATARÓ, Campió del 7è Torneig Cadet mas. de Tordera.L’equip Cadet A mas. s’ha proclamat brillant campió del 7è Torneig de bàsquet Cadet que organitza el C.B. Tordera. El camí per proclamar-se campió, bo i la claredat dels resultats obtinguts, no ha estat fàcil, doncs s’ha tingut que imposar a equips de la vàlua del Sant Josep de Badalona, el Joventut B, el UB Sant Adrià, C.B. Tordera amb els següents resultats.
UEM 96 - UBSA 71
UEM 86 - JOVENTUT B 70
UEM 85 - SANT JOSEP 76
UEM 78 - CB TORDERA 65 (Semifinal)
UEM 93 - SANT JOSEP 71 (Final)
Lamentar únicament la lesió que s’ha produït a falta de 5 segons per acabar el torneig, del nostre jugador Jan Miracle, que en una acció defensiva s’ha torçat el turmell del peu dret, quedant a l’espera de les valoracions mèdiques d’aquest ensurt. Li desitgem una ràpida recuperació i que en breu pugui estar entrenant amb els seu companys.
Felicitats a tots els components del equip, que després d’unes brillants Fases en que van obtenir plaça per jugar a Preferent, ara han aconseguit aquest nou èxit esportiu, que dona l’esperança a que puguin dur a terme una gran temporada.