dilluns, 29 de juny del 2015

Canvi a la banqueta del Platges de Mataró

Marc Guillem serà el nou entrenador d’un conjunt groc que ja ha fet tres fitxatges

Marc Guillem
El primer equip masculí del Platges de Mataró ja ha començat a confeccionar la plantilla que la temporada vinent tornarà a competir a Copa Catalunya i que tindrà moltes cares noves. La primera gran novetat estarà a la banqueta, després de la marxa de Joan González, Marc Guillem agafarà les regnes de l’equip acompanyat de Dante González que serà el seu segon. Guillem, que anys enrere ja havia entrenat a la base mataronina, arriba després d’entrenar equips de la talla del Santfeliuenc i del Sant Cugat. Dante González per la seva part arriba a l’entitat groga després d’entrenar el sènior femení del CP Rosep de Copa Catalunya Femenina.

Tres fitxatges

Però a banda de la banqueta, a la pista també hi haurà cares noves, per ara el conjunt groc ha incorporat tres jugadors. “Ike” Guallar, un jugador jove de 2.08 metres que juga de quatre i que arriba provinent del CB Prat de Leb Or. El segon fitxatge és Jordi Costa, un base de molt talent que ve procedent del JAC Sants de Lliga EBA, esmentar que el germà d’en Jordi, en Xavi, va ser base del Platges ara fa unes temporades, quan a la banqueta groga hi havia Josep Maria Margall. La tercera incorporació és Santi Serratacó, que ja havia jugat en l’entitat groga en edat cadet i júnior. En Santi és un jugador polivalent que pot jugar d’aler i escorta i que ve de fer una magnífica temporada amb el Granollers de Copa Catalunya. Esmentar que han estat baixa Ibe Oji, David Viñas i Èric Mañés, aquests dos últims peces importants de l’equip aquesta passada temporada.
Fitxatges UEM 15-16
Aquestes tres incorporacions juntament amb els jugadors de la casa Ignasi Ariño, David Romero, Marc Coll, Rafa Prats, Ferran Tardio i Sergi Ventura seran el gruix de la plantilla groga que es reforçarà també amb jugadors del sènior B. Jordi Sánchez (preparador físic), Marc Batlle (físio) i Victor Pacheco (delegat) completen l’organigrama tècnic. A més el club mataroní ha informat que en els pròxims dies presentarà el nou patrocinador del primer equip masculí.

publicat per
www.totmataro.cat