dissabte, 2 de maig del 2015

Joc de Cartes de Sala Cabanyes avui a les 11.15 del matí a la XIII Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de MarAquest matí la Sala Tívoli del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar serà l'escenari on Sala Cabanyes representarà Joc de Cartes dins de la programació de La Mostra 2015
Joc de Cartes  està basat  en el text “Adreça desconeguda” de Katherine Kressman Taylor.

La història de “Joc de cartes” comença quan dos amics de tota la vida, que comparteixen negoci als Estats Units, es veuen separats per la tornada d’un dels dos al seu país d’origen, Alemanya. Des d’aquest moment la relació continua a través de les cartes que s’intercanvien. En aquest punt esclata el nazisme i l’amistat es comença a trencar. Un dels dos personatges és jueu i l’altre es fa partidari del règim nacionalsocialista.

l'obra està protagonitzada per Josep Maria de Ramon i Genís Mayola i dirigida per Joan Peran

Només dos actors sobre l’escenari, un espai íntim que permet donar el màxim de proximitat a l’espectador en una obra que es caracteritza per oferir “teatre de text”. Els actors es troben com a màxim a un metre de distancia del públic i per oferir encara més sensació d’integració a l’obra s’utilitza la tècnica de teatre circular, amb la que els assistents envolten l’acció teatral. El director ha intentat que s’interpretés la relació epistolar com un diàleg a sobre l’escenari.

Una escenografia bàsica, poc attrezzo i poca música fan de context en aquesta obra que manté la tensió i que a través de la il•luminació reflecteix la transició de la calidesa de l’amistat inicial a un refredament de la relació.

+ Info
Dissabte 11.15 hores
Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de  Mar
Adreça: Carrer Antoni Doltra, 11,
08397 Pineda de Mar, Barcelona,
Telèfon:+34 937 67 16 75

www.lamostrapineda.cat