dimecres, 15 d’abril del 2015

El Platges deixa escapar una gran oportunitat

13 abril de 2015

Els grocs van perdre a la pista del Cerdanyola i no van aprofitar les derrotes dels de dalt

El Platges de Mataró va perdre 82-79 a la pista del Cerdanyola, un dels equips que lluita per evitar el descens i que amb aquest triomf surts dels llocs de descens directe. Els mataronins van deixar escapar una gran ocasió per posar-se a només una victòria de la quarta plaça després de les derrotes del Ceset de Girona i del Mollet quan encara resten quatre jornades per acabar la lliga regular. Després d’aquesta jornada la situació no ha canviat i el conjunt mataroní continua a dues victòries dels llocs de fase d’ascens, però amb un calendari força complicat sembla que ha deixat escapar el tren de l’ascens.

Durant la primera part la igualtat va ser absoluta, el primer quart va acabar amb empat a 22 i al descans el resultat era de 41-41. En el tercer quart el Platges va estar molt erràtic en atac i va encaixar un parcial de 21-12 que encarrilava la victòria local. En el darrer quart els grocs ho van intentar i ho va tenir a la mà, però no va poder ser, i tot i els 46 de punts anotats entre Ariño i Mañés l’equip va acabar sucumbint.

CERDANYOLA - PLATGES MATARÓ 82-79

PLATGES: Rafa Prats (3), Nacho Ariño (23), Marc Coll (7), David Viñas (4), Eric Manés (23) cinc iniciaL; Jordi Serra (4), Sergi Puig, Sergi Ventura, David Romero (7), Ferran Tardio (8).

MARCADOR: 22-22, 41-41, 62-53, 82-79.