dimecres, 25 de març del 2015

Triomf dels dos equips del Platges

23 de març de 2015

El masculí va guanyar 69-72 a Granollers i el femení va derrotar a casa 56-31 el Viladecans

El masculí del Platges de Mataró va guanyar 69-72 a la pista del Granollers, un equip que lluita per evitar la fase de permanència, en un partit que va tenir moltes alternances en el marcador i que no es va resoldre fins als darrers instants. Després d’aquest triomf l’equip groc agafa distància amb els equips de la zona baixa i continua intentant enllaçar amb la quarta plaça.

Després d’un primer quart força igualat (20-23), els grocs van estar més encertats que els locals en el segon quart i van marxar al descans guanyant de set punts (35-42). Però en el tercer quart, els mataronins es van encallar en atac i només van anotar 7 punts, fet que va aprofitar el Granollers per capgirar la situació (51-49). En el darrer quart els grocs van reaccionar i amb els punts del trident format per Viñas (16), Ariño (18) i Romero (18) van emportar-se la victòria en un tram final de partit emocionant i vibrant.

GRANOLLERS - PLATGES MATARÓ 69-72

PLATGES: Rafa Prats (3), Davi Viñas (16), Ferran Tardio (7), David Romero (18), Èric Mañés (12) cinc inicial; Jordi Serra, Sergi Pugui, Sergi Ventura (4), Ibe Oji, Nacho Ariño (18), Marc Coll (5).
MARCADOR: 20-23, 35-42, 51-49, 69-72.

Triomf del femení

El femení del Platges de Mataró va acabar la primera volta de la segona fase de la Copa Catalunya amb un triomf contundent a casa 58-31 davant el Viladecans, un conjunt que té les mateixes victòries que l’equip groc. Un cop acabada la primera volta, les mataronines són cinquenes a dues victòries dels llocs que donen accés a jugar la fase final. El partit d’aquesta setmana a casa davant el Joventut Les Corts, líder de la categoria, serà clau per mantenir intactes les opcions del Platges per jugar el Top-4.