dijous, 12 de març del 2015

La defensa dóna el triomf al Platges

9 de març de 2015

El conjunt mataroní es va imposar al Palau Josep Mora 56-47 al Vic

El Platges de Mataró, després de perdre la setmana anterior a la pista del líder, es va retrobar amb el triomf guanyant a casa el Vic 56-57, un dels equips de la zona baixa que estava remuntant el vol i que a la primera volta havia guanyat als mataronins. Els grocs es van emportar el triomf des de la defensa, després d’encaixar un parcial del 12-20 en el primer quart, l’equip entrenat per Jan González va frenar en sec l’atac osonenc que només va anotar 27 punts en els següents tres quarts, tot i això no va ser fins al darrer període que el Platges va poder capgirar el marcador.

A la primera part els dos equips van estar molt erràtics en atac i al descans es va arribar amb un curt 24-26 a favor dels viguetans. En el tercer quart la tònica va ser la mateixa i es va arribar al darrer quart amb 38-39 que ho deixava tot obert. En els darrers deu minuts els mataronins van intensificar encara més la defensa i gràcies a un parcial del 18-8 es va emportar aquesta valuosa victòria que els allunya de la zona perillosa i els deixa situats en setena posició.

PLATGES MATARÓ - CB VIC 56-47

PLATGES: Sergi Ventura (3), David Romero (8), Ferran Tardio (2), David Viñas (5), Eric Mañés (10) cinc inicial; Pau Cuixart, Jordi Serra, Sergui Puig (2), Rafa Prats (8), Nacho Ariño (15), Marc Coll (3).
MARCADOR: 12-20, 24-26, 38- 39, 56-47.

Derrota del femení

Segona derrota consecutiva del femení del Platges que aquesta setmana va perdre 57-39 a la pista del Bàsquet Almeda de Cornellà, un dels equips que encapçala la taula classificatòria. Després d’aquesta derrota el conjunt groc és setè i té a tres victòries la quarta plaça. la darrera que dóna dret a jugar la Final a 4 de Copa Catalunya.