diumenge, 1 de març del 2015

Avui s'acaben les representacions de "Cartes d'amor"
Aquesta tarda a 2/4 de 7 comença la darrera representació de "Cartes d'amor" el muntatge que ha ocupat la Saleta del Centre Catòlic de Mataró aquests dos últims caps de setmana

Josep Maria Rabassa dirigeix aquest muntatge en què Andrew (Josep Maria de Ramon) i Melissa (Imma Llorens) mantenen una relació epistolar que permet a l’espectador descobrir la seva relació des que són petits fins a la maduresa. Al mateix temps, Gurney descriu els canvis que viu el món des de mitjans dels anys 30 fins a la dècada dels 80.

“Qui no hagi escrit mai una carta d’amor, que tiri la primera pedra”, indica Rabassa, creu pensa que un dels punts forts de l’obra és que tots els espectadors s’hi poden sentir identificats, encara que el format de la carta hagi perdut vigència en els darrers anys.

Genís Mayola i Anna Capdaigua posen música a les cartes
El muntatge, a més de l’intercanvi de cartes entre Andrew i Melissa, compta amb l’acompanyament musical de Genís Mayola i Anna Capdaigua. La incorporació de la música permet, segons Rabassa, “donar més cos, més espectacle” a l’obra. El director destaca que el text de Gurney, finalista del Premi Pulitzer l’any 1990, és “molt important”.

“Cartes d’amor”, que als Estats Units és un clàssic que s’ha representat desenes de vegades, es va poder veure l’estiu passat al Festival de Peralada, representada per Gérard Depardieu i Anouk Aimée.

+ infor
Diumenge, 1 de març de 2015, a dos quarts de set de la tarda (18.30 h)
Lloc:
Espai Saleta del Centre Catòlic (La Riera, 110-120)
Preu:   9 euros