dilluns, 24 de novembre del 2014

Victòria dels dos sèniors del Platges de Mataró

24 de novembre de 2014

El masculí va guanyar 79-87 a la complicada pista de l'Onyar de Girona i es consolida a la zona alta

Tercera victòria consecutiva del sènior masculí del Platges de Mataró que va guanyar 79-87 a la pista del CE Onyar de Girona. Els mataronins van vèncer en una de les places més complicades del campionat i es consoliden a la zona alta de la classificació amb un balanç positiu de 6 victòries i 4 derrotes.

Després d’uns primers minuts força igualats, el conjunt mataroní, amb un gran encert de cara a cistella, va marxar al descans guanyant de 12 punts (40-52). A la represa els mataronins van afluixar el ritme anotador i els gironins ho van aprofitar per acostar-se en el marcador al final del tercer quart (63-68). En el darrer període els mataronins van reaccionar i no es van deixar remuntar el matx i amb un parcial de 16-21 es van emportar la victòria final 79-87. Aquesta setmana l’equip dirigit per Joan González buscarà la quarta victòria seguida a casa davant el Cerdanyola, un dels equips de la zona baixa de la taula.

Victòria del femení a Reus

El sènior femení del Platges de Mataró va començar la segona volta del campionat guanyant 45-68 a la pista del Reus Deportiu. el cuer de la categoria. Després d’aquest triomf les mataronines continuen sisenes a la classificació a una victòria de la cinquena plaça. Recordar que la Copa Catalunya està dividida en dos grups de 10 equips i que després d’aquesta primera fase hi haurà una segona. Els 5 primers classificats de cada grup, a la segona fase lluitaran per la final a quatre i per l’ascens, mentre que els 5 darrers classificats de cada grup lluitaran per evitar el descens.