dilluns, 17 de novembre del 2014

El Platges guanya al cuer i escala posicions

17 de novembre de 2014

El conjunt mataroní va derrotar 68-61 el CB Granollers

Després d’un inici complicat de lliga, setmana rere setmana el Platges de Mataró, entrenat per Joan González, es va engreixant i la màquina groga cada cop funciona millor. Aquesta darrera jornada els grocs van derrotar a casa 68-61 el Granollers i escalen fins a la sisena posició amb un balanç positiu de cinc victòries i quatre derrotes.

Els mataronins sempre van manar en el marcador, però van haver de treballar quart rere quart per superar el cuer de la categoria. Al final del primer període el Platges guanyava de quatre (23-19), al descans de vuit (40-32) i al final del tercer quart la diferència ja era de 13 punts. Amb una gran defensa i amb el triangle ofensiu format per Ariño, Romero i Mañés, el conjunt groc tenia la victòria encarrilada, però en els darrers minuts els visitants van fer un tímid intent de reacció que els locals van saber frenar per sumar el segon triomf consecutiu al Palau Josep Mora.

Ara el pròxim cap de setmana el Platges de Mataró té una sortida complicada a Girona a la pista de l’Onyar, un equip que té una victòria menys, però que a casa sempre es fa fort i és un equip molt complicat de superar.

PLATGES MATARÓ - CB GRANOLLERS 68-61

PLATGES MATARÓ: Sergi Ventura (1), Ibe Oji (5), Nacho Ariño (12), David Romero (19), Eric Mañés (19) cinc inicial; Jordi Serra (4), Sergi Puig, Rafa Prats (5), Ferran Tardio (2), Marc Coll (1).
MARCADOR: 23-19, 40-32, 58-45, 68-61.

El femení tanca la primera volta amb derrota
Si en el que portem de temporada l’evolució del masculí del Platges de Mataró ha estat de menys a més, la del femení ha estat a l’inrevés, l’equip entrenat per Adrià Castejón va començar amb tres victòries consecutives, però d’ençà fins aleshores les mataronines només han sumat una victòria.

Després de guanyar la setmana passada a casa al Grup Barna, el Platges volia acabar la primera volta del campionat guanyant a la pista del Reus Ploms per superar l’equip reusenc i fer-se amb la cinquena plaça, però les locals van fer valer la seva superioritat sota els taulells per emportar-se la victòria 64-57. Un cop acabada la primera volta de la lliga el Platges és sisè amb un balanç negatiu de 4 victòries i 5 derrotes.