dimarts, 21 d’octubre del 2014

Tercera derrota consecutiva del femení del Platges



publicat per
www.totmataro.cat
20 octubre de 2014

L’equip entrenat per Adrià Castejón va perdre 69-47 a la pista del Lima Horta

Tercera derrota consecutiva del femení del Platges de Mataró que va caure derrotat clarament 69-47 a la pista del tercer classificat. Després d’un inici esperançador de temporada amb dues victòries contundents, les mataronines han patit tres derrotes seguides i han baixat fins a la sisena posició.

Les mataronines van tornar a estar molt erràtiques en el tir i al final del primer quart ja perdien 17-8. En el segon període l’equip va millorar i es va anivellar el matx, però en el tercer quart el Platges només va anotar 6 punts i les barcelonines ho van aprofitar per encarrilar la victòria (50-29). El quart període va ser de tràmit i les mataronines van aprofitar la relaxació local per evitar una derrota encara més dolorosa.

Ara aquest diumenge l’equip intentarà retrobar-se amb la victòria al Palau Josep Mora amb la visita del Draft Gramenet, el primer classificat i únic equip invicte que queda a la categoria.

LIMA HORTA - PLATGES MATARÓ 69-47

PLATGES: Helena Esteve (3), Janita Badon (5), Madison (6), Teresa Gómez (9), Laia Rubio (7), Bruna Vila, Núria Talavera, Carolina del Santo (4), Rovira, Sandra López, C. López (2), Kolsor (5).

MARCADOR: 17-8, 32-23, 50-29, 69-47.