divendres, 24 d’octubre del 2014

La Sala Cabanyes estrena “El curiós incident del gos a mitjanit”



Pere Vàzquez dirigeix a l’Espai Saleta la versió teatral de la novel·la de Mark Haddon

L’espectacle “El curiós incident del gos a mitjanit” s’estrena aquest divendres 24 a l’Espai Saleta del Centre Catòlic. La Sala Cabanyes programa cinc representacions de l’adaptació teatral de l’exitosa novel·la de Mark Haddon, dirigida per Pere Vàzquez, fins al diumenge 2 de novembre.

“El curiós incident del gos a mitjanit” és una obra sobre la investigació d’un assassinat. La víctima és en Wellington, el gos de la senyora Shears (Eva Canals), que una nit apareix amb una forca clavada, i el detectiu que vol trobar-ne el culpable és en Christopher Boone (Sergio Campos), un noi de 15 anys que viu amb el seu pare (Santi Clavell) davant de la casa de la senyora Shears.

En Christopher se sap el nom de cada país del món i de la seva capital i també tots els números primers fins al 7.507. Li agraden les matemàtiques, el color vermell i el metall i, quan sigui gran, vol ser astronauta. En canvi, no li agrada que el toquin, no sap dir mentides i no entén les metàfores.

Amb l’ajuda de la seva mestra Siobhan (Lídia Rovira), en Christopher emularà els mètodes de Sherlock Holmes per intentar resoldre el misteri de la mort d’en Wellington, en una odissea que el portarà fins a Londres i durant la qual es trobarà amb tota mena de personatges. Però el del gos de la senyora Shears no serà l’únic misteri que haurà de resoldre en Christopher...

Jordi Romagosa, Coral Consegal, Paquita de la Hoz, Carles Maicas, Montse Ciudad, Kevin Cortés i Marc Romagosa completen el repartiment d’un muntatge del qual se’n faran cinc representacions, durant els propers dos caps de setmana.

Al final de la representació del diumenge 26, es farà un col·loqui amb el director i els actors de l’obra. La conversa es podrà seguir a Twitter amb l’etiqueta #elcuriosincident.

Dies de representació:  
Divendres, 24 d’octubre de 2014 – 21:30
Dissabte, 25 d’octubre de 2014 - 21:30
Diumenge, 26 d’octubre de 2014 - 18:30
Dissabte, 1 de novembre de 2014 - 21:30
Diumenge, 2 de novembre de 2014 - 18:30

Lloc:
 Espai Saleta del Centre Catòlic
 Sala Cabanyes (La Riera, 110-120)

Horari de taquilla i venda de localitats
Els caps de setmana de representació, divendres i dissabtes, de 8 a 9 del vespre
Informació i reserva de localitats:
Al telèfon 618.77.30.13 (divendres, de 6 a 9 del vespre) i, en horari de taquilla, al 93.790.85.02
les 24 hores del dia a
http://www.salacabanyes.cat
Preu:

9 euros