dimecres, 8 d’octubre del 2014

El Platges de Mataró suma la primera victòria de la temporada



publicat per
www.capgros.com
6 octubre de 2014

Els de Joan Gonzàlez guanyen a Manresa per 54-57 un partit que van controlar des del primer moment però en el que van patir en el tram final

El parcial de 2-12 al primer quart va deixar tocat al Manresa

El Platges de Mataró va aconseguir el cap de setmana passat la primera victòria de la temporada en tombar per 54-57 al Manresa. Els de Joan Gonzàlez necessitaven guanyar després de les dues ensopegades en les jornades anteriors, i tot i que van controlar des del primer moment el matx, van haver de patir de valent per sumar la victòria en uns últims minuts on els locals van buscar la remuntada amb insistència. Romero amb 17 punts i Tardío amb 10, els més encertats.

Els unionistes ho van tenir tot molt de cara gràcies a un parcial inicial de 2-12 que va marcar el matx. Els visitants van defensar de manera sòlida i van tenir bon encert de cara a cistella, sobretot perquè quan fallaven aconseguien moltes segones jugades en el rebot ofensiu. Això els va permetre prendre un avantatge que es va saber mantenir també en el segon període, on els manresans van començar a veure cistella amb més facilitat. Les lesions segueixen sent un problema pels mataronins, ja que Puig es va trencar i el va haver de suplir un jugador del B com és Conrad.

En el tercer període, el Manresa va retallar diferències i va acostar-se al marcador, tot i que no arribava a posar-se per davant. El Platges va estar poc encertat en el tir exterior i es va topar amb un rival que va créixer en confiança: triples que abans no entraven i que ara sí i jugadors que havien estat poc encertats que ho ficaven tot. Això va propiciar que l'equip mataroní patís durant els tres últims minuts per assegurar un triomf que finalment els omple de moral.

"La victòria sempre ajuda"

L'entrenador del Platges, Joan Gonzàlez, explica que "la lesió de Puig i sense Mañés ens va condicionar molt" però que "tot i patir al final, si mirem el global del matx mereixíem guanyar clarament". Malgrat això, encara hi ha coses a millorar: "La victòria és molt positiva i sempre ajuda a treballar, però cal millorar en situacions concretes, falten automatismes i cal aprendre certes situacions defensives".