dissabte, 27 de setembre del 2014

“La Bella Adormida” torna amb quatre representacions més a la Sala Cabanyes



La reposició de l’obra dirigida per Marc Abril inicia la temporada del teatre mataroní després de l’èxit de les passades Fires

Les corones dels monarques ja estan ben enllustrades, les varetes de les fades no han perdut les seves propietats màgiques i la filosa torna a punxar. Els personatges de “La Bella Adormida”, el conte infantil amb què la Sala Cabanyes va cloure la programació de la temporada passada, ja estan a punt per tornar a pujar a l’escenari aquest cap de setmana.

Dirigida per Marc Abril, “La Bella Adormida” s’acomiadarà dels espectadors amb quatre representacions més. Amb aquesta reposició, la Sala inicia la temporada 2013/2014, presentada en societat el dilluns 8 de setembre. Tres setmanes després que la princesa Rosaflor, el príncep Eduard i les fades hagin abaixat el teló, s’estrenarà “El curiós incident del gos a mitjanit” a l’Espai Saleta.

El conte clàssic de Charles Perrault
“La Bella Adormida” es basa en la rondalla clàssica, escrita per Charles Perrault. El rei (Enric Punsola) i la reina (Sílvia de Santos) volen celebrar en una festa pel naixement de la seva filla, Rosaflor (Helena de Ramon), però no hi conviden la malvada Fada Malèfica (Diana Gámez).La malvada bruixa decideix venjar-se i llança una maledicció sobre la princesa: quan compleixi 16 anys es punxarà el dit amb el fus d’una filosa i morirà. Tres fades bones (Mercè Bellido, Montse Cusachs i Marta de Santos) aconsegueixen que la noia només quedi adormida i, al llarg de l’obra, passen mil peripècies per poder trencar aquest conjur. El jove príncep Eduard (Sergi Grané), hereu del rei Robert (José Sánchez), serà la clau per salvar la princesa i lluitar contra el Corb (Pol Martínez) i els esbirros de la fada Malèfica.

La vessant tècnica és una de les més renovades i potenciades del muntatge. Segons el director, Marc Abril, aquest apartat és un dels punts forts del muntatge i alguns efectes especials faran creure als espectadors que estan veient màgia sobre l’escenari.

Dies de representació:
Dissabte, 27 de setembre de 2014 - 18:30
Diumenge, 28 de setembre de 2014 - 18:30
Dissabte, 4 d’octubre de 2014 - 18:30
Diumenge, 5 d’octubre de 2014 - 18:30

Lloc:
Sala Cabanyes (La Riera, 110-120)
Mataró
Horari de taquilla:
Els caps de setmana de representació, divendres i dissabtes, de 8 a 9 del vespre
Informació i reserva de localitats: Al telèfon 618.77.30.13 (divendres, de 6 a 9 del vespre) i, en horari de taquilla, al 93.790.85.02
Preu:
12 euros

www.salacabanyes.cat