dilluns, 22 de setembre del 2014

El masculí del Platges perd a Sant Cugat després de dues pròrrogues

22 de setembre de 2014

Els mataronins van fer patir de valent a uns dels equips més potents de la categoria
Redacció Dilluns, 22 Setembre 2014 16:31

El masculí del Platges de Mataró va començar la lliga perdent 78-76 a la pista del Sant Cugat, un dels equips que estan cridats a lluitar per l’ascens a Lliga EBA. L’equip entrenat per Joan González va caure en una de les places més complicades del campionat en un partit que va necessitar de dues pròrrogues per decantar-se del costat dels locals. El local Roger Guardia va anotar la cistella de la victòria en el darrer segon.

Després d’un primer quart força igualat, els locals van posar la directa en el segon període i van marxar al descans guanyant de 8 punts (34-26). El Sant Cugat va tenir el matx controlat fin ben entrat el darrer quart quan el Platges, amb un extraordinari Eric Mañés, va forçar la primera pròrroga.

El Platges perdona i el Sant Cugat ho aprofita
En la darrera jugada del primer temps extra, el conjunt mataroní va tenir la possessió de la pilota, però va errar el tir i es va haver de jugar una segona pròrroga. Aquí un altre cop els mataronins van deixar escapar el triomf quan, faltant 15 segons pel final, Mañés va errar dos tirs lliures que haurien avançat al seu equip. Tot seguit Guardia amb un tir en suspensió va donar la victòria pels locals.

SANT CUGAT - PLATGES MATARÓ 78-76

PLATGES: Jordi Serra, Rafa Prats, Nacho Ariño, Eric Mañés, Marc Coll cinc inicial; Sergi Ventura, Ibe Oki, David Romero, Ferran Tardio, Puig, Cuixart.

MARCADOR: 16-17, 34-26, 47-41, 65-65, 73-73, 78-76.