dilluns, 2 de juny del 2014

El cadet B de la UEM campió de Catalunya



publicat per
www.totmataro.cat
2 de juny de 2014

El conjunt mataroní va guanyar el Cerdanyola a la final 52-71

Aquest passat cap de setmana a la localitat lleidatana de Mollerussa, el Cadet B masculí de la Unió Esportiva Mataró es va proclamar campió de la Final a Quatre del Campionat de Catalunya de la categoria cadet de primer any.

A semifinals el conjunt groc es va desfer d’un batallador Força Lleida per 58 a 47. A la final el conjunt mataroní es va enfrontar al Cerdanyola del Vallès que a semifinals havia eliminat el Vilanova. Després d’un primer quart molt igualat que va acabar 20-18 a favor dels mataronins, el conjunt entrenat per Esteve Vallmajor va prémer l’accelerador i va acabar emportant-se la final i el títol de campió amb un clar 52-71. Aquesta és la primera vegada a la història de la UE Mataró que es proclama campió de Catalunya d’aquesta categoria.


PLANTILLA: Andreu Alegre, Victor Baldoma, Arnau Busquets, Joan Cañellas, Guillem González, Ricard Pol, Carlos Reverter, Marc Verdura, Joan Sola, Eduard Teixidó, Dídac Torre. Cos tècnic: Esteve Vallmajor (entrenador), Lluís Roca (ajudant), Coral Polvillo i Santi Sola (delegats).