dilluns, 26 de maig del 2014

El Sènior B fem. segueix ferm el seu caminar en les Fases d’ascens

El Sènior B fem. segueix ferm el seu caminar en les Fases d’ascens a segona catalana i en aquesta segona eliminatòria ha superat a un difícil contrincant com ha estat el Bàsquet Neus de Badalona, equip al que en el dia d’ahir va poder sorprendre i vèncer a domicili i amb una renda de 2 punts, encarava aquest partit de tornada.
El partit d’avui les nostres jugadores han començat força entonades i per un moment semblava que sentenciarien el partit ràpidament, però res més lluny de la realitat, doncs després d’un primer quart que acabava amb un 19 a 12, a seguit un segon quart molt erràtic en anotació de les nostres, que amb un parcial de 3 a 11, deixava el marcador a la mitja part amb un ajustat 22 a 23 i tot per decidir,
A la represa l’equip ha seguit amb aquesta tònica poc anotadora, donant peu a que les badalonines capgiressin l’eliminatòria, el que ha esperonat a les unionistes per començar a jugar i veure cistella, empatant en aquest tercer quart, deixant un marcador de 30 a 31. Però en el quart i definitiu han tornat a ser l’equip de les darreres jornades i amb un joc agressiu en defensa, rebotegant en atac i sobretot gràcies a l’encert en el tir exterior, han marxat en el marcador per deixar-lo amb un definitiu 48 a 40m, i a esperar el darrer i definitiu encreuament.

Molta sort i Felicitats a totes les jugadores i cost tècnic.