dimarts, 6 de maig del 2014

El Platges mas. fa els deures a Mollet.

C.B. Mollet 82 - Platges Mataró mas. 93
Sensacional partit el d’aquesta tarda del Platges masculí a la pista del Mollet, equip que estar lluitant per aconseguir una de les places que donen accés a les fases d’ascens, el que dona encara més mèrit a la victòria aconseguida pels jugadors d’en Jordi Ventura.
El partit ha tingut un bon inici pels interessos del Platges, que després de dominar en els instants inicials del encontra ha vist com el Mollet mica en mica anava agafant unes petites rendes que el portaven del 22 a 23 del primer quart a un desesperançador 46 a 35 a la mitja part. Però a la represa el partit ha donat un tomb i gràcies a una major pressió sobre els homes importants de l’equip vallenc i alternant la defesa al home amb la zona-press , ha tornat boix el partit i als jugadors locals, que no sabien com aturar la tempesta groga, finalitzant el tercer quart amb un 68 a 71, un parcial de 22 a 36, que donava ales als nostres jugadors per creure amb una nova victòria i que no han deixat escapar, emportant-se l’encontra amb un meritori 82 a 93 i el que es més important, assegurant-se la permanència un any més a Copa Catalunya a falta d’un partit per la finalització del campionat.

ENHORABONA a tot l’equip per l’extraordinària segona volta de campionat, en que ha resultat ser el líder de la mateixa, al aconseguir més victòries que qualsevol altre equip.