dimarts, 13 de maig del 2014

El Platges de Mataró perd la darrera jornada de lliga



publicat per
13 de maig de 2014
fotos R. Gallofré

Els mataronins ensopeguen 82-84 en el més que possible adéu de Paco Hernández
               
Diumenge el Platges de Mataró tenia un partit especial. Després d'aconseguir la permanència la setmana anterior, el darrer partit de lliga al Josep Mora havia de servir per acomiadar a Paco Hernández, tota una vida dedicada al bàsquet i a la UE Mataró que amb tota probabilitat donava per acabada la seva trajectòria en l'enfrontament amb el Sant Fruitós. Els unionistes, però, van acabar claudicant 82-84 davant un rival que es jugava la permanència i que va aconseguir en el darrer segon de partit (haurà de jugar la promoció, això sí).

El partit va ser ofensiu i atrevit de part dels mataronins, que sense la pressió d'haver de defensar un resultat a tota costa van jugar amb alegria mentre donaven minuts a Paco Hernández, un mite que probablement diu adéu al bàsquet competitiu. Amb aquesta premisa el resultat del partit acabaria sent el de menys més enllà de veure un partit vistós, amb punts i atacs constants a tots dos costats. Robert Crawford, que tampoc continuarà, també va deixar la seva marca després d'unes darreres jornades on ha protagonitzat moments espectaculars i ha estat, com en la penúltima jornada, decisiu per assegurar la permanència a Copa Catalunya.


El conjunt mataroní iniciarà ara la planificació per la propera temporada de la mà de Joan González, que torna al Palau Josep Mora per ser l'entrenador del primer equip masculí.