dimecres, 30 d’abril del 2014

La junta de la Sala Cabanyes dimiteix en bloc per divergències internes



publicat per
www.totmataro.cat
28 abril de 2014

El President del Centre Catòlic assumeix la gestió de l’entitat de forma interina

La junta de la Sala Cabanyes va comunicar divendres, per mail, a tots els seus socis la seva dimissió en bloc. El motiu de la dimissió de la junta que encapçalava Toni Grané es deu, segons el mateix comunicat, a què s’estaven generant en el si de l’òrgan “conflictes innecessaris”. La dimissió és efectiva i deixa, en compliment dels estatuts del Centre Catòlic, la gestió interina en mans del President d’aquest, actualment Toni Blanch. La junta sortint proposa al President que designi una junta gestora per portar el dia a dia i que convoqui una assemblea general per escollir la nova junta. Toni Grané era el president de la Sala Cabanyes des de l’any 2009 quan va substituir Imma Llorens, després d’onze anys d’aquesta en el càrrec.

El comunicat adreçat a socis i mitjans argumenta la dimissió en bloc al fet que “durant la present temporada s’han produït diverses situacions en les quals s’ha posat de manifest una clara divergència de criteris entre els membres de Junta, amb decisions i actuacions que no han seguit el procediment de gestió aprovat per la mateixa”. És a aquest efecte que els membres de la junta, amb el president al capdavant, dimiteixen, alhora que demanen “la implicació de més socis en la gestió de l’entitat per fer viable seguir mantenint els nivells d’activitat i estàndards de qualitat i participació”.


La junta dimitida la conformaven a més de Grané com a President, Anna Gené i Quim Llorens de vicepresidents, Maria Àngels Felipe de secretària, Ramon Bach de tresorer, i Joan Peran, Xavier Codony, Laura Sánchez, Salvador Guarro i Esther Ariño de vocals.