dimecres, 16 d’abril del 2014

La Festa del Bàsquet mataroní.


Extraordinari partit de bàsquet el que s’ha pogut viure aquesta tarda al Palau, on s’enfrontaven per primera vegada al Josep Mora, la A.E. Boet i el Platges de Mataró, amb un ambient com feia moltíssims anys que no es veia a la casa del bàsquet per excel•lència de la nostra ciutat. Amb tota seguretat podem dir que ha estat el partit de Copa Catalunya amb major nombre d’assistents em molts anys d’aquesta competició.
El partit ha tingut de tot, però el veritable protagonista ha estat l’esportivitat per part dels dos equips i més important encara el de les dues aficions, que han demostrat com la competitivitat no ha d’estar renyida amb l’esportivitat. Un excel•lent doncs per les dues aficions.
Els primers minuts han estat significatius per demostrar el que seria el partit, el Boet ha intentat controlar en tot moment el ritme del joc gràcies a les primeres avantatges que aconseguia en el marcador i que els nostres han intentat reduir sempre al llarg del partit. La major renda aconseguida pels visitants han estat de 13 punts entrada ja la segona meitat i es aquí quan ha despertat la figura d’en Natxo Ariño i del jugador nord-americà Robert Crawford, que amb la resta de companys, s’han posat per davant de marcador 72 a 70 a falta d’un minut i mig per la finalització del encontre, però llavors a sortit el jugador franquícia del Boet, en Marc Rubio i amb un parell d’accions i dos rebots un ofensiu i un altre defensiu, tornava a capgirar el marcador per fini quitar-lo amb un 72 a 75 definitiu.
En resum Sensacional ambient de basquetbol, que deixa molt a les clares que aquest esport estar molt viu i ben arrelat dins de la nostra societat mataronina. Els punts en litigi se’ls ha emportat merescudament la A.E. Boet Mataró, però qui ha guanyat ha estat el Bàsquet mataroní.

UNA FESTA !!