dijous, 10 d’abril del 2014

El Platges guanya a Terrassa i surt dels llocs de promoció

7 abril de 2014

El conjunt mataroní va vèncer 52-55 a la pista d’un rival directe

Important victòria del sènior masculí del Platges de Mataró que va guanyar 52-55 a la pista del Terrassa, un rival directe per evitar les places de promoció de descens. Després d’aquest triomf el conjunt mataroní abandona els llocs de fase de descens i afronta amb moral aquestes quatre darreres jornades de lliga.

El partit va començar amb un Platges molt seriós que va manar en els primers compassos de partit, tot i això, al final del primer quart els mataronins perdien 16-15. En el segon període el Platges va augmentar encara més la seva intensitat defensiva amb l’entrada de Crawford i va capgirar el marcador abans del descans (29-32). A la represa el conjunt mataroní va continuar dominant la situació i va agafar un petit avantatge de set punts al final del tercer quart que va saber mantenir fins al final.

Bon debut de Robert Crawford
Aquesta setmana passada va debutar el darrer fitxatge de l’entitat groga, el nord-americà Robert Crawford que va anotar 10 punts i va apuntalar la defensa mataronina recuperant fins a tres pilotes. Crawford de 23 anys i 1.96 cm és un jugador molt polivalent que pot jugar en diverses posicions i que arriba amb l’objectiu de donar un plus a l’equip. El Platges amb la incorporació del nord-americà i la recuperació del lesionat Paco Hernàndez confia a mantenir la categoria en aquestes darreres quatre jornades de lliga que resten.

CN TERRASSA - PLATGES MATARÓ

PLATGES: Rafa Prats (11), Nacho Ariño (9), David Romero (9), Marc Coll (2), Ferran Tardío (7) cinc inicial; Paco Hernàndez (2), Jordi Serra (2), Sergi Ventura (3), Robert Crawford (10), Jordi Sànchez.

MARCADOR:16-15, 29-32, 39-46, 52-55.