divendres, 4 d’abril del 2014

El cadet femení del Platges de Mataró es classifica per la Final a 4 del Campionat de Catalunya.Històrica participació dels cadets masculí i femení de la UEM en el Campionat de Catalunya.

La Unió Esportiva Mataró referent en el bàsquet de formació Masculí i Femení.

Si fa uns dies anunciàvem la classificació matemàtica de l’equip masculí de Miguel Jiménez pel campionat de Catalunya, avui us expliquem que les noies del Àlex Leon, han seguit el mateix camí.

A falta de dos partits perquè acabi la lliga regular les jugadores del 98 ja estan classificades per jugar la seva tercera final a 4 consecutiva en tres anys. En una temporada marcada per les lesions i les dificultats, la bona gestió dels entrenadors i l’esforç personal de cadascuna de les jugadores, ha permès que aconsegueixin aquesta fita.

Durant anys la UEM ha estat considerada per la FEB un dels 3 millors clubs de formació d’Espanya en bàsquet femení. Les magnífiques temporades dels equips masculins de les generacions del 95, 96, 97, 98 i 99 s’ha culminat amb la classificació del cadet d’aquest any per a la Final a 4 demostrant ser un referent en bàsquet masculí i femení.


Molts ànims als dos equips perquè compleixin els seus objectius i assoleixin les seves il·lusions.