dimecres, 5 de març del 2014

Primera victòria del Platges femení en la fase de permanència

4 de març de 2013
Josep Maria Spà

El Platges de Mataró femení aconsegueix la primera victòria a la fase de permanència davant el Grup Barna per 55 a 40.
En la primera de les finals que li queden per mantenir a categoria, el platges rebia la visita del Grup Barna, equip que va aguantar les primeres estirades, però que va acabar cedint per la superioritat sota cistella del quadre mataroní.
Després d'un inici igualat el platges ja va aconseguir marxar amb una diferència de 10 punts entrat el segon quart.
Una avantatge que l'equip d'Adrià Castejon aconseguir mantenir fins que en el tercer quart, on el parcial va ser d'empat a 16, el Grup Barna va posar la por al cos a les unionistes acostant-se a 9 punts, amb el 44 a 35, en un moment on l'atac unionista estava bloquejat.
Una tècnica a la banqueta visitant i el paper de Shannon Novosel sota cistella va permetre al quadre local emportar-se el partit amb 15 punts d'avantatge.
Novosel va ser la nord americana que més bé va funcionar diumenge. Més aclimatada al ritme de joc europeu, va convertir-se en la millor jugadora del platges, juntament amb Teresa Gómez. Novosel amb 25 minuts es va apuntar 14 punts, 14 rebots i rebent 7 faltes.
Gianna Woods, tot just en el segon partit com a unionista, va jugar 8 minuts, amb tant sols 2 punts, però fent-se valdre sota cistell aon va aconseguir 4 rebots. Per ella tal i com explicava durant la setmana el més difícil és poder adaptar el seu joc més de contacte al que es pot veure a la categoria i davant rivals amb menys pes.
Més adaptada degut al seu pas anterior pel Viladecans està la Shanon que durant la setmana ens comentava que el seu procés d'adaptació ja el va fer durant el seu pas pel Viladecans, també de copa femenina.

La Unió Esportiva Mataró podria aprofitar els contactes del seu entrenador Adrià Castejón per incorporar a algun efectiu més per l'equip femení, de cara a assegurar la permanència a la categoria.