dilluns, 24 de març del 2014

El Platges mas. fa aigües a Vic.



Mal partit una vegada més del Platges mas. lluny del Palau, d’acord que davant hi tenia un dels equips més en forma del campionat i que es troba en les posicions capdavanteres, però per orgull i amor propi, alguna cosa més ves pogut fer l’equip que en tot moment es va veure superat per la falta de intensitat d’algun dels seus jugadors importants.
El primer quart ja va deixar l’equip tocat i el que es pitjor, sense capacitat de reacció, els de Vic veien cistella amb sobrada facilitat i en canvi el Platges no podia superar la forta defensa del vigatans i amb un 21 a 10 es tancava aquest parcial, el segon l’equip ho va intentar, però un cop més els locals tenien les idees més clares i gràcies al seu encert en el tir exterior i l’estat de forma del seu home insígnia, el Julià Garrote (26 punts i 23 de valoració), seguia engreixant les diferències amb un 42 a 25 a la mitja part.
A la represa el Platges ho va intentar de totes les maneres possible, amb defensa mixta, al home i zonal, i en cap d’elles se’n va sortir, a excepció del tram final on el partit estava més que decidit i va poder reparar una mica el marcador, deixant-lo arregladet i decebedor amb un 85 a 61.

Cert es, que ara toca pensar en el proper partit a casa i davant del líder del campionat, el Sant Andreu Natzaret i passar pàgina, però bé feria l’equip en reflexionar del perquè el seu canvi d’imatge i actitud quan juga lluny del Palau, doncs els seus tres darrers desplaçaments han estat un calc del viscut ahir a Vic.