dijous, 6 de març del 2014

El femení del Platges de Mataró guanya a l'inici de la segona fase de lliga

Les mataronines s'imposen 55-40 al Grup Barna amb un bon debut de Shannon Novosel

3 de març de 2014
fotos Daniel Ferrer

El femení del Platges de Mataró va aconseguir diumenge una victòria clau en l'inici de la segona fase de la Copa Catalunya. Les mataronines volen assolir la permanència sense gaires complicacions en aquest tram de temporada, i per fer-ho necessiten guanyar com més partits millor. El primer davant el Grup Barna va servir, a banda de per imposar-se 55-40, per veure en acció a les dues nord-americanes que s'han fitxat recentment. Shannon Novosel va debutar amb 14 punts i 14 rebots, mentre que Gianna Woods va ser més discreta amb dos punts i quatre rebots.

El partit va estar marcat pel domini de les mataronines des del primer parcial, destacant sobretot l'inici fulgurant del primer període on l'equip va escapar-se amb una ratxa de set punts fins el 15-7 que seria a vuit en acabar el quart. En el següent les mataronines van saber mantenir avantatges de diversos punts fins arribar a marxar 28-17 en arribar la mitja part.

L'equip va ser molt seriós sota pintura (44 rebots en total pels 32 dels visitants) i això va ser clau per certificar la victòria final. Al tercer període es van aconseguir avantatges de fins a 17 punts que acabarien en onze abans d'encarar el darrer període, on les mataronines es van mantenir fermes en defensa i van acabar certificant la victòria final.