diumenge, 23 de febrer del 2014

Sala Cabanyeros pel món: Genís Mayola a 2/4 de 9 a El Públic



23 febrer 2014
El Públic @ Carrer Xammar, 6-bis. 08301 Mataró

La cançó Necessària. Miquel Pujadó i Genís Mayola
Dos cantautors amb una llarga trajectòria es troben per oferir un recital de cançó en català. Una vetllada de reivindicació, poesia i melodies nues amb especial record a Brassens o Martí i Pol.

Miquel Pujadó

És gràcies a músics com Miquel Pujadó, que s'ha mantingut la flama de la Cançó i la paraula durant la llarga travessa del desert dels anys vuitanta i bona part dels noranta. Amb una qualitat literària excel·lent, Pujadó porta trenta anys damunt dels escenaris, en els que ha compartit cartell amb Ovidi Montllor o Paco Ibáñez, per exemple. Història viva de la nostra música, ha actuat arreu del món. Un luxe i un autèntic honor acollir aquest músic que ha fet del seu homenatge a George Brassens una de les seves línies d'acció. La secció central del concert estarà dedicada a les seves adaptacions de Brassens ('La mala reputació' o 'El rei dels cretins') arran de la recent sortida del seu disc 'Brassens, llum i ombra'.

Genís Mayola

Mestre, actor i cantautor des de finals dels setanta, Mayola és pura emoció i memòria. El mataroní telonejarà amb unes quantes cançons a Miquel Pujadó. I ho farà acompanyat del reconegut guitarrista Pepe Camacho. Una excel·lent forma de començar una vesprada de reivindicació, emoció i guitarres arpejades que de ben segur trigarem a oblidar.