El femení del Platges de Mataró torna a perdre

10 de febrer de 2014

Derrota contra l'últim, l'Arenys Bàsquet, per 51-61
fotos Daniel Ferrer

El femení del Platges de Mataró va tornar a perdre i segueix amb el seu particular 2014 per oblidar. El conjunt d'Adrià Castejón rebia la visita del cuer de la categoria, un Arenys Bàsquet que va assaltar el Josep Mora i es va emportar el triomf per 51-61. Les mataronines van estar molt poc encertades de cara a cistella durant tot l'enfrontament, i dos parcials letals en el primer període de 8-14 i de 12-22 van condemnar l'equip, que marxava al descans 16 punts per sota.

Les mataronines van intentar reconduir la situació a la represa ajustant millor la defensa, però l'equip seguia amb registres anotadors molt baixos que no li permetien retallar punts com voldrien. A l'inici del darrer quart el Platges de Mataró perdia de 14, i tot i sortir a tomba oberta l'equip no va poder reaccionar a temps. Cristina López i Verónica Alonso amb 16 i 14 punts respectivament van ser les més destacades del Platges.