dimarts, 14 de gener del 2014

El Platges mas. comença l’any amb victòria.

Després de quatre setmanes sense disputar un partit, no es sabia quin Platges ens trobaríem en aquest inici d’any nou i la veritat es que bo i no començar massa bé el partit d’avui en quan a l’apartat d’anotació, es innegable que l’equip ha treballat de valent aquests dies de vacances de Nadal, doncs ha sabut imposar un ritme de partit tant alt, que al final el Mollet ha hagut de claudicar en les seves aspiracions de victòria.
El primer quart ambdós equips en deixat patent que portaven varies setmanes sense jugar doncs l’encert de cara a cistella no ha estat massa alt i després d’un inici dominat pels grocs, el Mollet capgirava la situació i se’n portava el primer parcial amb un 12 a 16, en el segon quart els vallencs han vist com els nostres els hi costava anotar i ho han aprofitat per obrir una escletxa en el marcador, marxant al descans amb un marcador favorable de 20 a 31 i amb sensacions molt diferents pels dos equips.
A la represa, els equips han sortit totalment canviats, els del Mollet com si la feina ja fos feta i els nostres com si els hi anés la vida en el partit, i amb un desgast físic com no s’havia vist des de fa molt, amb constants recuperacions de pilotes, en un tres i no rés han igualat el marcador, amb un 43 a 41 a la fi del tercer quart. En el darrer acte l’equip ha notat el gran esforç emprat i la seva intensitat s’ha vist un xic minvada, donant com a resultat un parcial més igualat i emocionant, però els visitants també han pagat el seu peatge en seguir el ritme imposat pel Platges, arribant al tram final desfondats, aprofitant-lo els grocs per aconseguir una molt meritòria victòria amb un 67 a 61.
Enhorabona a tots i agraïts als jugadors i cos tècnic per l’esforç i sacrifici demostrats avui al Palau. Un Palau que també ha sabut correspondre al generós esforç dels seus jugadors amb un constant recolzament.