diumenge, 15 de desembre del 2013

Torna la Copa Catalunya amb un interessant Platges-Argentona




publicat per
13 de desembre de 2013

Després de l’aturada de la passada setmana, retorna la competició de Copa Catalunya amb l’Auto Net & Oil Boet Mataró, que lluita per estar entre els primers llocs i el Platges de Mataró que vol trencar la ratxa de derrotes i sortir dels darrers llocs de la classificació.
El Boet juga a casa aquest divendres a les 21:30 hores davant el Mollet, un equip que té una victòria més que el conjunt mataroní. Després de guanyar el derbi, el conjunt taronja arriba amb la moral reforçada i amb ganes de sumar un nou triomf que pot catapultar l’equip fins a la tercera posició. S’espera que sigui un partit molt ofensiu i amb molts punts, ja que s’enfrontaran dos dels millors atacs de la categoria.

El Platges ha de reaccionar

El Platges de Mataró també juga a casa aquest cap de setmana. L’equip groc rep diumenge a les 18:30 hores l’Argentona, un equip que acaba de pujar, però que està fent una gran campanya i és setè amb quatre victòries més que els mataronins. Després de perdre el derbi davant el Boet i encadenar una ratxa de set derrotes consecutives, l’equip dirigit per Jordi Ventura ha de reaccionar davant un Argentona que ve de guanyar a la pista del CN Terrassa. A les files del conjunt visitant hi ha diversos jugadors amb passat groc.

Jornada 13
Natzaret - ARENYS
Sant Narcís - MASNOU
BOET - Mollet
Minguella - Salt
Sant Fruitós - Terrassa
Sant Adrià - Vic
Prat - Artés
PLATGES - ARGENTONA

COPA CATALUNYA FEMENINA

Diumenge a les 16:30 hores el femení del Platges rep la visita del Lima Horta de Barcelona, tercer classificat i equip que ja va guanyar a les mataronines a la primera volta. L’equip dirigit per Adrià Castejón necessita la victòria per continuar amb opcions de quedar entre els primers classificats i jugar la fase d’ascens.  

Jornada 13
Reus Deportiu - Lleida
Viladecans - Sese
PLATGES - Lima Horta
ARENYS - Cornellà
Terrassa - Valls