diumenge, 17 de novembre del 2013

La segona part, condemna al Platges mas.

El partit d’aquesta tarda a la pista del líder actual del campionat, l’equip badaloní del Sant Andreu Natzaret, no ha tingut un bon inici doncs els locals enseguida han començat manant en el marcador amb petites diferències que oscil•laven entre el 4 i 8 punts, gràcies sobre tot a un millor encert en el tir exterior, aconseguint arribar a la fi del primer quart amb una petita renda de 7 punts, 19 a 12, en el segon període semblava que les coses podrien canviar, inclòs amb l’esperança de poder-nos emporta una valuosa victòria, ja que en la recta final d’aquest parcial i coincidint amb l’entrada a pista d’en Paco Hernández, l’equip ha donat un tomb al marcador, anant-se al descans amb un meritori 32 a 35.
Però a la segona part els badalonins han estat molt encertats en el tir exterior de tres punts, aconseguint-ne 10 dels 12 totals realitzats i han desbaratat qualsevol intent de reacció dels grocs, que han vist com al final se’ls hi anava el partit de les mans amb un clar 89 a 62.