dissabte, 19 d’octubre del 2013

Visita del Platges de Mataró a la pista del Minguella




El femení intentarà buscar la segona victòria de la temporada; l'AE Boet vol estrenar-se a casa

publicat
per capgros.com
18 octubre de 2013        
               
El Platges de Mataró visita el Minguella aquest cap de setmana. Els mataronins jugaran dissabte a les 19.15 davant un rival on volen seguir sumant. Jordi Ventura, tècnic dels unionistes, valorava així a Capgròs el partit de la jornada passada i aquest enfrontament: “Davant el Salt era un partit important davant un dels tres millors equips de al lliga, i volíem refermar les victòries fora de casa amb un triomf al Palau. Cal agraïr al públic com ens va animar, dels cops que més ens ha acompanyat. Sobre el partit, vam fer una primera part molt bona, però vam patir perquè vam baixar a nivell ofensiu en el tercer període, per sort vam serenar-nos i prendre bones decisions per emportar-nos el triomf. Guanyar a Minguella aquesta setmana és vital per donar valor al que hem aconseguit davant el Salt a casa”.

El femení, per la seva banda,  juga el diumenge a les 19.00h a la pisat del Lleida en un partit que necessiten guanyar per sortir de la darrera posició de la classificació.

D'altra banda, el AE Boet Mataró vol estrenar-se a casa després de sumar la primera victòria la setmana passada amb l'Argentona. Els mataronins juguen dissabte a les 19.15h davant el SAnt Fruitos. Aquesta és la valoració de l'entrenador Alberto Peña del triomf amb l'Argentona i el proper enfrontament: "Una victòria que necessitàvem. Vam dominar des del primer moment i un bon parcial inicial ens va facilitar les coses per anar per sobre; tot i que al final vam patir per la defensa en zona del rival, treure la victòria d’Argentona és molt important per nosaltres. Una de les virtuts de l’equip és que vam aconseguir millorar el percentatge de tir i en defensa vam estar molt bé, ja que deixar un rival així per sota dels 70 punts a casa seva no és fàcil”.