dimecres, 9 d’octubre del 2013

Tercera derrota consecutiva del femení del Platges




publicat per
www.totmataro.cat
7 octubre de 2012

El conjunt mataroní perd de forma clara 68 a 38 a la pista del Lima Horta
 

El femení del Platges ja no és aquell equip que es passejava per les pistes de tot Catalunya recollint victòries i el·logis, i després de quatre jornades de lliga porta tres derrotes i una victòria. Aquesta setmana l’equip groc entrenat per Adrià Castejón, que encara no coneix la victòria, van perdre de manera contundent 68 a 38 a la pista del Lima Horta, un dels equips forts de la categoria.

En només un estiu el panorama de l’equip ha canviat i molt. De les jugadores que l’any passat es van proclamar subcampiones de lliga i campiones de Copa Federació només en queda una, el tècnic César Aneas tampoc hi és i aquell joc elèctric i brillant de la temporada passada ha desaparegut. El club ha vist com aquest estiu han anat marxant jugadores de mica en mica i s’ha fet un equip una mica a última hora per mantenir la categoria. Per ara l’inici no està sent gaire bo, però encara queda molta lliga i temps per remuntar el vol.

La primera oportunitat per trencar la dinàmica negativa serà d’aquí a dues setmanes a casa amb la visita del Viladecans, un equip que porta un balanç de dues victòries i dues derrotes.