El Platges de Mataró torna a perdre a casa

30 de setembre de 2013
fotos Josep Ribas

Els mataronins cauen 61-72 davant el Masnou, colíder de la Copa Catalunya

El Platges de Mataró no va poder sumar la primera victòria de la temporada a casa en el derbi maresmenc davant el Masnou. El conjunt de Jordi Ventura va ensopegar amb un dur rival que es troba ara mateix al capdavant de la Copa Catalunya amb ple de victòries (empatat amb dos equips més), la darrera aquest diumenge al Josep Mora: 61-72. Un nefast tercer període va condemnar els mataronins malgrat protagonitzar diversos trams de partit a un alt nivell. L'equip suma dues derrotes a casa en les tres jornades que s'han disputat fins el moment.

Els unionistes van començar amb molt mal peu el matx, errant de cara a cistella davant un rival que es mostrava molt sòlid (3-10 en els primers minuts). Però la reacció no es va fer esperar, i els mataronins van clavar un parcial d'11-0 que capgirava el marcador i els posava dos punts per sobre a les acaballes del primer període. Finalment, els mataronins marxaven 17-16 cap al segon quart, on el Masnou va revertir la situació mica en mica, primer posant-se per davant i després escapant-se abans del descans amb cinc punts d'avantatge.

En la represa, els visitants van prémer l'accelerador davant un Mataró que es va mostrar molt erràtic en el tir i sobretot en les segones jugades. L'encert en llançaments de dos es va quedar en el 40%, i els problemes van arribar en segones jugades: 18 rebots defensiu pels 14 ofensius dels masnovins, que aconseguien un èxit important en aquestes situacions que els permetien trobar cistella amb més facilitat. Només vuit punts en el tercer període va ser el bagatge del Mataró, que estava gairebé fora del matx: 38-55. L'equip va buscar la remuntada en el darrer quart, però només es va maquillar el resultat amb el 61-72 final.