dissabte, 12 d’octubre del 2013

El Platges de Mataró necessita guanyar a casa




publicat per
www.capgros.com
11 octubre de 2013

Els nois encara no ho han fet; les noies han de guanyar per sortir de la cua; per la seva banda, el Boet visita l'Argentona

El Platges de Mataró necessita guanyar a casa. Així estan les coses en els dos equips mataronins de Copa Catalunya de l'entitat, tot i que viuen situacions ben diferents. Les noies reben la visita del Viladecans, quart classificat de grup amb tres victòries i una derrota. A l'inrevés d'un Platges de Mataró que diumenge dia 13 a les 16.30h buscarà al Josep Mora sortir de la darrera posició de la classificació que actualment ocupa.

Per la seva banda, el Platges de Mataró masculí busca el primer triomf de la temporada. Dues derrotes com a local i dues victòries com a visitant fins ara, els de Jordi Ventura s'han conjurat per començar a donar alegries al públic del Mora. El partit serà a les 18.30h, després del de les noies. El rival és un Salt que està en la part alta de la classificació.

Per últim, el AE Boet Mataró busca sumar per primera vegada a Copa Catalunya després de quatre derrotes consecutives en quatre jornades. Els d'Alberto Peña visiten aquest cap de setmana l'Argentona: Dissabte dia 12 a les 18.00h. Un partit on no es poden perdre més punts.