dimecres, 2 d’octubre del 2013

El femení del Platges de Mataró perd davant el SESE

30 de setembre de 2013

Les unionistes perden 52-57 i sumen la segona derrota consecutiva de la temporada

El Platges de Mataró femení segueix sense guanyar des que Adrià Castejón es troba a la banqueta mataronina. El conjunt unionista tenia una bona oportunitat aquest cap de setmana de seguir sumant a casa (ja van guanyar en la primera jornada de lliga) però el partit davant el SESE va acabar de banda de les visitants per un ajustat 52-57. El partit de Verónica Alonso, la millor a dia d'avui després de tres jornades de lliga, no va ser suficient per evitar una derrota que deixa el Platges a la part baixa de la classificació.

El partit va tenir un inici poc encertat de part dels dos equips, sense puntuacions massa altes i amb un encert en cada cistella en els primers cinc minuts. En aquesta situació el Platges va sortir-ne beneficiat amb quatre punts d'avantatge, que serien totalment insuficients de cara a un segon període que marcaria el matx. Els errors de les mataronines de cara a cistella es van pagar cars davant un SESE que va espavilar en el segon període i va escapar-se amb el 18-23 amb el que s'arribava al descans. Les mataronines no van aconseguir enxampar al seu contrincant en el tercer quart, i la diferència va créixer en tres punts més. En el darrer període, el partit va guanyar en intensitat i els encerts a una i altra cistella es van propagar. 23-20 de parcial que només servia per deixar el 52-57 en el lluminós. Nova derrota malgrat els 23 punts d'Alonso i els 17 de Cristina López, les més encertades del conjunt local.