divendres, 23 d’agost del 2013

El Platges de Mataró incorpora a dues jugadores provinents de Lliga Femenina



publicat per
23 agost de 2012
Anna Gual

El Platges de Mataró femení es reforça amb dues noves incorporacions i tanca ja la plantilla per la propera temporada. Dues cares noves que arriben de Lliga femenina 1, Verónica Alonso i Cristina López, i han de ser el referent d’un Platges de Mataró, que s’ha vist molt afectat per les baixes de cara a la propera temporada. Només una jugadora decidia seguir respecte la temporada anterior, la capitana Teresa Gómez, deixant una plantilla per construir i evocant a l’equip a un canvi d’etapa després d’una temporada excel•lent en Copa Catalunya. Després d’haver treballat a contrarellotge per fer un equip, el Platges suma ara veterania i qualitat amb aquestes dues jugadores.
Tant Verónica Alonso com Cristina Pérez, són jugadores veteranes amb una llarga trajectòria en Lliga femenina1 i Lliga femenina2. Les dues jugadores arriben provinents del Bembibre de León, on també hi juga la mataronina Rosó Buch. El fet de poder jugar més a prop de casa i de poder adaptar el bàsquet a la seva vida laboral les ha fet tornar més a prop de casa i jugar en una categoria que no sigui tant exigent, com és aquesta Copa Catalunya on milita el Platges. Dues jugadores, que com explica el tècnic potenciaran el joc exterior de l’equip.
Les característiques d’aquestes dues jugadores, més les de les jugadores  que ja s’havien incorporat prèviament a l’equip, obligaran a César Aneas a plantejar un estil de joc diferent al de la temporada anterior. L’equip, que s’ha vist debilitat pel que fa a joc interior, intentarà contrarestar-ho amb el joc exterior i una defensa forta.
Tot i aquestes dues noves incorporacions l’equip no canviarà els seus objectius per aquesta propera temporada, uns objectius com explica el tècnic, més modestos que els de la temporada anterior. En el que serà un any d’impàs i de creació d’un nou projecte per l’equip mataroní.
L’equip va tornar aquest dijous passat al vespre a la feina. Ho va fer amb tota la plantilla al complet.