dimarts, 18 de juny del 2013

Jordi Ventura, nou entrenador d’un renovat Platges de Mataró




publicat per
www.capgros.com
14 de juny de 2013
S.F.

El mític capità substitueix a Quique Spà i enceta diversos canvis per fer una plantilla més jove
               
Jordi Ventura, capità etern del Platges de Mataró que va plegar ara fa un any, serà el nou entrenador del Platges de Mataró  la propera temporada en substitució de Quique Spà. Ventura –actual coordinador de la secció masculina- porta des dels 16 anys entrenant equips del club, i de fet només li faltava el sènior A. L’entitat li va proposar el repte acompanyat d’una renovació de la plantilla per donar joventut i Ventura va acceptar.

“Volien un canvi, i jo que conec totes les categories em van preguntar què podria construir”, explica el nou entrenador unionista, que va donar una “sèrie de noms” i va confirmar que es veia amb cor i capacitat per portar l’equip endavant. Hi ha força moviments, ja que pugen dos jugadors del júnior (Ferran Tardío i Jordi Serra) i diuen adéu noms importants: Llorens Mons, David Garcia, Guillem Garcia i Galdric Serra no continuaran a la primera plantilla. El que sí ha aconseguit Ventura és retenir un any més Paco Hernández, de qui destaca que “és un jugador important” i que “quan un jugador amb tants anys al club es lesiona, és important que pugui estar un any més per acabar com Déu mana la seva carrera i no apartat per lesions”. Marc Forcada també continuarà, i l’entrenador explica que tota la plantilla és de Mataró excepte el propi Forcada, que “porta tants anys amb nosaltres que és també de la casa ja “.

Per ell, això és important ja que “els jugadors han de sentir els colors i lluitar per la samarreta que porten”. En aquest sentit, Ventura no s’ha proposat cap objectiu concret: “només sé que cada entrenament el faran com si fos l’últim, i això s’ha de traduir als partits; no podem pensar en la permanència o en pujar a EBA, sinó anar pas a pas”. També explica que en els quatre primers entrenaments que ha fet l’equip han demostrat moltes ganes i actitud.