dimarts, 25 de juny del 2013

El Platges de Mataró continuarà un any més a Copa Catalunya

27 de maig de 2013

El conjunt mataroní guanya 81-75 el segon i definitiu partit de la sèrie de promoció descens davant el Castellbisbal i manté la categoria

El sènior masculí del Platges de Mataró va guanyar 81-75 el Castellbisbal el segon partit de la promoció de descens i la temporada vinent continuarà jugant Copa Catalunya. Després d’una temporada molt dura i irregular, el conjunt mataroní guanya la sèrie de promoció per la via ràpida (2-0) després de guanyar a Castellbisbal 75 a 81 i rematar l’eliminatòria guanyant al Palau Josep Mora 81 a 75.

El Platges afrontava el segon partit de l’eliminatòria amb l’objectiu de certificar la permanència i no tornar a terres vallesanes per disputar un tercer partit. D’aquesta manera l’equip groc va sortir molt endollat i gràcies a un gran encert de cara a cistella va agafar un petit avantatge de 8 punts al final del primer quart (23-15). En el segon quart la dinàmica va ser la mateixa tot i que el conjunt visitant va començar a millorar en la faceta ofensiva.

A la represa el Castellbisbalm amb una sèrie de triples consecutius i una gran defensa en zona, va donar la volta al marcador i es va posar per davant. Eren moments complicats i els nervis es van apoderar dels jugadors grocs fins que va sortir a pista Marc Forcada, el mataroní, tot i sortir d’una lesió, va agafar la responsabilitat anotant dos triples seguits que tornaven a donar avantatge al conjunt mataroní que acabaria el tercer període guanyant 62-56.

En el tercer i definitiu quart el conjunt mataroní va tirar d’ofici i d’experiència per mantenir aquest avantatge de sis punts i acabar guanyant el matx i assegurar-se la permanència. Destacar l’aportació d’Ignasi Ariño que va jugar molts minuts de base i que va anotar 18 punts, 11 d’ells des de la línia de tir lliure i en els últims minuts. També van estar a un gran nivell i van veure cistella amb facilitat Llorenç Mons amb 18 punts i David Romero amb 15.

Finalment victòria treballada del conjunt mataroní que una temporada més jugarà a Copa Catalunya. Ara, després de fer els deures, aquest estiu tocarà recuperar els jugadors lesionats i afrontar la temporada que ve amb l’objectiu de tornar a lluitar per als primers llocs de la categoria.

PLATGES MATARÓ - CB CASTELLBISBAL 81-75

PLATGES: Galdric Serra (7), Llorenç Mons (18), Jordi Sanchez (8), David Romero (15) i Conrad Varela (2) cinc inicial; Ignasi Ariño (18), Marc Forcada (6), David Garcia (7), Sergi Puig.
MARCADOR: 23-15, 40-33, 62-56, 81-75.