dijous, 13 de juny del 2013

El femení del Platges de Mataró no jugarà a Lliga Femenina 2




publicat per
www.capgros.com
11 de juny de 2013
S.F.

L'entrenador, César Aneas, explica que els motius són econòmics; cap equip català vol cobrir la plaça
               
El femení del Platges de Mataró no jugarà a Lliga Femenina 2 la temporada vinent malgrat haver aconseguit plaça d'ascens després d'arribar a la final de Copa Catalunya. El conjunt mataroní descarta aquesta opció "per un tema totalment econòmic", explica César Aneas. L'entrenador va agafar les regnes de l'equip precisament l'any que es va decidir renunciar a la categoria estatal que s'havia salvat per temes econòmics. "Costa molts diners viatjar i no tenim patrocinador potent per cobrir-ho", explica Aneas. Com a curiositat: cap dels equips catalans cobriran la plaça del Platges ni tampoc la del Joventut Les Corts, que també renuncia.

Aneas explica que molts dels equips de Lliga Femenina 2 són de pobles i ciutats petites on el bàsquet és l'esport central i tenen el màxim suport dels ajuntaments i entorns que se centren en només un equip. Aneas ho compara explicant que "per sort Mataró no només és bàsquet i és molt ric en esports".

De cara a la temporada vinent, l'entrenador espera comptar "amb un 60 o 70%" de la plantilla actual i tenir una base sènior molt més elevada que l'actual, ja que moltes de les jugadores júnior acaben cicle. S'està "negociant amb tothom" i noms com Cristina Pujol o Olga Ruano estan ja confirmats per la propera temporada. Una baixa que serà segura -i també important- serà Ari Pujol, que se'n va als Estats Units a estudiar.